Haemme tie- ja katusuunnittelijoita ja projektipäällikköä

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Oululainen Plaana on tullut yrityskaupalla osaksi A-insinöörejä 1.6.2022. Työntekijämme arvostavat erityisesti ihmisenkokoisen yksikön tiivistä yhteistyötä yli eri suunnittelualojen.

Haemme suunnittelijaa ja projektipäällikköä tie- ja katusuunnittelun tehtäviin Oulun yksikköön. Sijaintipaikkana voi olla myös muu kuin Oulu.  Odotamme sinulla olevan infra-alan koulutus (dipl.ins., ins. AMK., ins.) ja kokemusta tie- ja katusuunnittelusta. Projektipäälliköltä odotamme aiempaa kokemusta tie- ja katusuunnittelun projektipäällikön tehtävistä.

Teemme tie- ja katusuunnittelussa sekä suuria hankkeita, kuten Hailuodon kiinteä yhteys ja alueellisia katu- ja rakennussuunnitelmia sekä pienempiä hankkeita, kuten erilaisia jkpp-väyliä. Asiakaskuntamme on laaja, mm. kunnat ja kaupungit, rakennusliikkeet, ELY-keskukset ja Väylävirasto sekä yksityiset toimijat. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden erikoistua johonkin suunnittelun osa-alueeseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten projektien, loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi myös kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2021). Meillä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan suunnittelualan kehittämiseen.

A-Insinööreillä on tutkitusti paras maine Suomen rakennus- ja suunnittelualan yrityksistä. Palvelumme kattavat kaikki rakennushankkeiden suunnittelualat, mikä luo hyvät edellytykset suuriinkin projekteihin. Toimimme yhdessä ja paremmin – myös muiden kanssa. Asiakaskokemus on tärkeintä, joten pidämme lupauksemme, kuuntelemme, ennakoimme ja innovoimme. Heittäydymme hankkeisiin. Luotamme itseemme, joukkueeseemme sekä kumppaneihimme. Tuotamme yhdessä arvoa asiakkaille.

Soita, niin jutellaan tehtävästä lisää! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lähetä siis ansioluettelosi ja yhteystietosi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Annamaa, 040 8278 608, paivi.annamaa@plaana.fi

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi

 

https://www.ains.fi/rekrytointi?rmpage=job&rmjob=219&rmlang=FI