HAEMME SUUNNITTELIJOITA JA PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ PLAANAAN

Plaana Oy on hyvämaineinen yhdyskunta-alan suunnittelutoimisto, jolla on taitorakenteisiin erikoistunut tytäryhtiö Ponvia Oy. Meitä on 45 alan ammattilaista. Toimimme koko Suomen alueella. Meillä on kilpailukyiset työsuhde-edut ja tutkitusti mukavat työkaverit.

Haemme suunnittelijoita ja projektipäälliköitä Plaanaan työskentelemään toimistossamme Oulussa. Myös muu sijaintipaikka on mahdollinen.

SUUNNITTELIJAA MAISEMASUUNNITTELUN TEHTÄVIIN

Monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviisi suunnittelijana sisältyy puistojen, leikkipuistojen, liikunta-alueiden sekä tie- ja katuympäristöjen suunnittelua. Lisäksi laadimme maisemaselvityksiä rakennetussa ja luonnonympäristössä. Sinulla on hortonomin (AMK) tai maisema-arkkitehdin koulutus. Osaat käyttää AutoCad -ohjelmistoa sekä Microsoft Office -ohjelmia. Havainnollistamisen osaaminen katsotaan eduksi.

LIIKENNE- JA ALUESUUNNITTELUN SUUNNITTELIJAA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ 

Sinulla on tie- ja liikennetekniikan koulutus (dipl.ins., ins. AMK., ins.) ja olet jo toiminut liikenne- ja aluesuunnittelun / esi- ja yleissuunnittelun tehtävissä. Tehtäväkuvasi määritellään kiinnostuksesi ja osaamisesi perusteella.

TIE- JA KATUSUUNNITTELIJOITA / PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Sinulla on infra-alan koulutus (dipl.ins., ins. AMK., ins.) ja kokemusta tie- ja katusuunnittelusta. Työ on itsenäistä ja vaatii aktiivisuutta, vastuuntuntoista otetta sekä yhteistyötaitoa. Projektipäälliköltä odotamme aiempaa kokemusta tie- ja katusuunnittelun projektipäällikön tehtävistä.

Lisätietoja antaa Päivi Annamaa p. 040 8278 608. Lisäksi tie- ja katusuunnittelun tehtävistä Keijo Körkkö p. 040 8656 676 ja maisemasuunnittelun tehtävistä Kirsi Pääkkö p. 040 8271 618. Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään sähköpostilla osoitteeseen plaana@plaana.fi   25.2.2022 mennessä.