Haemme liikennesuunnittelun projektipäällikköä

Haemme nyt liikennesuunnittelun projektipäällikköä Oulun yksikköön toimimaan monipuolisten, liikenteeseen sekä esi- ja yleissuunnitteluun liittyvien hankkeiden parissa.
Oulun lisäksi myös muu sijaintipaikka on mahdollinen.

Odotamme sinulla olevan kokemusta erityyppisistä liikennesuunnitelmista ja -selvityksistä tai esi- ja yleissuunnitelmista sekä projektipäällikön tehtävistä. Osaamista sinulla voi olla lisäksi esimerkiksi liikenneverkkosuunnittelusta, liikenteen yleissuunnitelmista, toimenpide- ja aluevaraussuunnitelmista sekä kehittämisselvityksistä. Hyvät verkostot erityisesti julkisiin toimijoihin ovat eduksi tehtävässä.

Tulet roolissasi toimimaan monipuolisissa liikennehankkeissa projektipäällikkönä ja/tai pääsuunnittelijana. Teet työssäsi esimerkiksi liikenteen yleis- ja toimenpidesuunnitelmien laadintaa ja raportointia sekä vaikutusarviointeja. Yhtenä tehtävänäsi voi olla myös liikennesuunnittelun toiminnan ja osaamisen kehittäminen yksikössämme. Tarkempi työn sisältö määritellään kuitenkin yhdessä kanssasi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten projektien, loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi myös kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2021). Meillä sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan suunnittelualan kehittämiseen.

Soita, niin jutellaan tehtävästä lisää! Lähetä ansioluettelosi ja yhteystietosi viimeistään 15.8.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Annamaa, 040 8278 608, paivi.annamaa@plaana.fi