Plaana mukana vuoden Ympäristörakenne 2020 –kilpailun voittaneen Hyväntoivonpuiston suunnitteluhankkeessa

Vuoden Ympäristörakenne 2020 –palkinto jaettiin 1.12.2020 pidetyssä verkkoseminaarissa. Hyväntoivonpuisto on Helsingin Jätkäsaaren sydämenä ja asukkaiden olohuoneena toimiva viheralue.

Plaana toimi hankkeessa VSU –maisema-arkkitehdit Oy:n alikonsulttina. Tehtäviin kuului pinnantasaus-, kunnallistekniikka- ja liikennesuunnittelu.

Palkintoraadin tuomaristo kiinnitti erityisesti huomiota alueen elävyyteen ja toiminnallisuuteen....Lue lisää »


Plaana mukana vuoden RIL –palkinnon saaneen Vekaransalmen sillan suunnitteluhankkeessa

RIL –Summit 2020 –tapahtumassa jaettiin 26.11. vuoden RIL –palkinto, joka meni tänä vuonna Vekaransalmen sillalle. Vekaransalmen siltahankkeessa rakennettiin uusi 639 metrin pituinen silta korvaamaan lossiyhteys Vekaransalmen ja Vekaranniemen välillä. Sillan lisäksi hankkeessa rakennettiin 1,5 kilometriä uutta maantietä sekä yksityistiejärjestelyjä....Lue lisää »


Vastuualueiden henkilömuutoksia

Plaanan vastuuhenkilöitä on päivitetty katu-, alue- ja hulevesisuunnittelun osalta.

Jatkossa katusuunnitteluhankkeiden vastuuhenkilönä toimii Ville Nikkinen ja hulevesisuunnittelun vastuuhenkilönä Risto Hämäläinen. Leena Pehkonen palasi marraskuun alussa vanhempain- ja opintovapaalta toimistolle ja vastaa jatkossa ympäristösuunnitteluhankkeiden lisäksi myös aluesuunnittelusta.

Plaanan vastuualueet ja –henkilöt...Lue lisää »


Pudasjärven taajaman parantaminen etenee

Pudasjärven keskustaan rakennetaan uusia väyliä ja kiertoliittymiä sekä parannetaan nykyisiä väyliä ja vesihuoltoa kahdessa eri urakassa. Syksyllä 2019 alkanut Plaanan rakennuttama katu- ja vesihuoltourakka on valmistumisvaiheessa, osa kaduista on jo päällystetty ja osa on vielä...Lue lisää »


Kehä III rakennussuunnitelma valmistunut

Plaana Oy:n laatima Kehä III parantamisen rakennussuunnitelma välille Vantaankoski-Pakkala on valmistunut kesäkuussa 2020. Työssä suunniteltiin kolmannet kaistat sekä muut niiden vaatimat järjestelyt. Tilaajana työssä oli Väylävirasto. Lisäksi Vantaan kaupungille suunniteltiin Nuolitien ja Ansatien katuyhteydet, jotka...Lue lisää »


Plaana suunnittelijaksi Martti - Sokli välin tiesuunnitelmaan

Plaana on valittu laatimaan Mt 9671 Martti – Sokli välin tiesuunnitelman Savukoskella. Tieyhteys on pituudeltaan 55 km. Se suunnitellaan siten, että tie kestää kasvavan malmiliikenteen aiheuttaman kuormituksen, liikkuminen tiellä on turvallista ja aiheuttaa mahdollisimman vähän...Lue lisää »


« Vanhemmat uutiset