Sähköpostiosoitteemme vaihtuvat

Plaana Oy on liittynyt osaksi A-Insinöörejä ja olemme nyt ottaneet käyttöön konsernimme verkkotunnuksen, joka on muotoa ains.fi

 

Käytämme A-Insinöörien verkkotunnusta sähköposteissa ja etäkokoustyökaluissa.

Tavoitat Plaanan asiantuntijat jatkossa sähköpostitse osoitteella: etunimi.sukunimi@ains.fi

 

Vanhat sähköpostiosoitteet toimivat rinnalla vielä reilun siirtymäajan.

Kotisivummekin...Lue lisää »


Haemme tie- ja katusuunnittelijoita ja projektipäällikköä

Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa...Lue lisää »


Haemme liikennesuunnittelun projektipäällikköä

Haemme nyt liikennesuunnittelun projektipäällikköä Oulun yksikköön toimimaan monipuolisten, liikenteeseen sekä esi- ja yleissuunnitteluun liittyvien hankkeiden parissa.
Oulun lisäksi myös muu sijaintipaikka on mahdollinen.

Odotamme sinulla olevan kokemusta erityyppisistä liikennesuunnitelmista ja -selvityksistä tai esi- ja yleissuunnitelmista...Lue lisää »


Palvelemme myös kesällä

Mikäli et saa yhteyttä tavoittelemaasi henkilöön,
soita puhelinkeskukseemme p. 0207 999 740.

...Lue lisää »

Plaana osaksi A-Insinöörit -konsernia

A-Insinöörit ostaa yhdyskuntasuunnitteluun erikoistuneen Plaana Oy:n osakekannan. Yhdistymällä merkittävän pohjoissuomalaisen osaajan kanssa A-insinöörit vahvistaa voimaansa valtakunnallisena infrasuunnittelun kumppanina.

Liikenne-, alue-, väylä- ja ympäristösuunnittelijana tunnettu yhdyskuntasuunnittelutoimisto Plaana liittyy yrityskaupalla osaksi A-Insinöörejä. Oululainen 30 asiantuntijan yritys on alallaan...Lue lisää »


Plaana suunnittelijaksi Hailuodon kiinteä yhteys -hankkeeseen

Väylävirasto on tehnyt hankintapäätöksen Hailuodon kiinteän yhteyden allianssikumppanista 11.3.2022. Kumppaniksi valitun Hailuodon GAP -ryhmittymän muodostavat rakentajaosapuolena toimiva GRK Infra Oyj ja suunnittelijaosapuolena toimivat Plaana Oy:n lisäksi Insinööritoimisto Ponvia Oy ja AFRY Finland Oy.

Hailuotoon rakennetaan kiinteä...Lue lisää »


« Vanhemmat uutiset